Russell Hobbs 22960-56 Easy Prep

Russell Hobbs 22960-56 Easy Prep

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Russell Hobbs termékek: Russell Hobbs Kézi mixer

Bosch MFQ4030 Kézi mixer 20 890 Ft-tól Bosch MFQ4030 Bosch MFQ40303 Kézi mixer 23 990 Ft-tól Bosch MFQ40303 Braun HM 3135 Kézi mixer 28 352 Ft-tól Braun HM 3135 Braun HM3100 Kézi mixer 16 490 Ft-tól Braun HM3100
Termékleírás
Teljesítmény 500 W
Fokozatok száma 2
Keverőtál Nincs

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Rosszul van attól, hogy ha kinyitja a konyhaszekrény ajtaját egy halom tartozék borul ki a konyhakőre? Az EasyPrep kézi mixernek köszönhetően ez a gond már a múlté! Az egyenesen a készülék testére rápattintható, kevés hűhóval járó tartozékok, és az aljára egyszerűen feltekerhető vezeték nem csinál rendetlenséget a konyhában.  

Ez a kifinomult rozsdamentes acéllal kontrasztos fényes, klasszikus fehér kézi mixer nem csak divatosabbá varázsolja a konyháját, de az életét is egyszerűbbé teszi. Azt már tudjuk, hogy a sütés rengeteg örömet szerezhet, de a mindenféle mixelés és felverés igazán megerőltető munka lehet. Néha egy adag minitorta elkészítése után úgy érzi a karját, mintha végigcsinált volna egy teljes edzést a tornateremben. Mi azt szeretnénk, hogy fájdalom nélkül tudja élvezni a sütést, ezért válhat valódi segítséggé ez a kézi mixer a konyhájában.  

Ha a maszatosság az ami kiborítja, akkor imádni fogodja az EasyPrep kézi mixer sima, szigetelt gombjait, melyekre nem fog ráragadni egy csepp tészta sem. Használat után csak törölje tisztára őket, mielőtt egyszerűen eltenné a készüléket. A kézi mixer 4 sebességfokozatban üzemeltethető, így bármilyen keverék elkészítésére alkalmas.
  • 4 sebességfokozat
  • Turbó fokozat
  • Süllyesztett, gumi borítású gombok a könnyű tisztításért
  • Magas fényű készülékház rozsdamentes acél betétekkel
  • Vezeték és tartozékok rögzítése a készülékházon
  • 2 habverő, 2 dagasztóvilla
  • Levehető és mosogatógépben mosható tartozékok
  • Kidobás gomb, a tartozékok könnyű eltávolításához
  • 500 W teljesítmény


Így is ismerheti: 22960 56 Easy Prep, 2296056EasyPrep, 22960-56EasyPrep

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.